Skip to main content

40 years of inspiration

Het is inmiddels 40 jaar geleden dat Remi Vetters Vecolux oprichtte en de eerste bestellingen met Berker schakelmateriaal, Spelsberg verdeeldozen en Wavin PVC buizen de deur uit stuurde. Met een eerste vestiging in Deurne (Antwerpen) breidde de portfolio zich stilaan uit met de merken GGK en ETI, om vervolgens van daaruit mee op de domotica-kar te springen met de introductie van de EIB bus.  

Inmiddels zijn we met onze KNX-showroom, gespecialiseerde opleidingen en topmerken zoals Zennio, Weinzierl, Elsner en Arcus een gevestigde waarde in de innovatieve wereld van KNX. Vanuit ons vernieuwd kantoor in Sint-Job-In’t-Goor werken we nu totaaloplossingen mee uit voor zowel real estate als hotelprojecten.  

Terwijl 40 jaar de leeftijd is waarop de gemiddelde mens weemoedig na begint te denken over de zin van het leven en aftelt naar het pensioen, is er van een midlife crisis bij Vecolux nog lang geen sprake! Met ons jong team van 13 gepassioneerde medewerkers en enkele openstaande vacatures hebben we meer dan ooit de ambitie om te blijven groeien en onze klanten te inspireren. 

Lees hier ons hele verhaal