Skip to main content

Project KBH

Project KBH is een 18de -eeuws kasteel dat zich in een groene oase bevindt. In 2019-2020 onderging het kasteel een stevige renovatie voor zowel de binnen- als buitenkant. Waar het kasteel vroeger dienst deed als familiehuis, wordt deze nu gebruikt als premium eventlocatie.

Alle ruimten zijn voorzien van een Zennio Z70 of Z41 COM touch panel. Hierdoor kan je technieken zoals verlichting, verwarming, audio en videofonie aansturen. De verlichting in de toiletten wordt aangestuurd middels Zennio Eyezen TP bewegingsmelders. Wanneer verwarming moet aangestuurd worden in deze ruimten, zal de Elsner Intra-Sewi bewegingsmelder die van Zennio overnemen.

Oplossing:

 • Verlichtingssturing
  – DALI
  – RGBW
  – Aan/uit
 • Klimaatregeling
  – Ventiloconvectoren
  – Vloerverwarming
  – Airco units
 • Centrale touch panels

Om het aantal apparaten in het plafond te minimaliseren, wordt de verlichting in de gangen aangestuurd door de bewegingsmelders van het alarmsysteem (KNX koppeling met Satel). Wanneer de melder geen natuurlijk licht meer detecteert, zal deze de verlichting automatisch instellen op 15%. Beweging gedetecteerd? Dan verhoogt de lichtsterkte voor een aantal uren naar 85%.

De klimaatregeling wordt afhankelijk van de ruimte gestuurd via ventiloconvectoren, vloerverwarming of airco units van Panasonic. Al deze technieken zijn volledig geïntegreerd op KNX.

Ook geïnteresseerd in een uitwerking op maat? Stel je vragen via info@vecolux.be of bel naar +32 (0)3 633 10 26 en dan helpen we je zo snel mogelijk verder.