Skip to main content

Project CBG*****

Project CBG ***** betreft 17 suites in het historisch centrum van Kortrijk (BE).

Het betreden van de suites wordt verzorgd door de Zennio IWAC toegangscontrole. Deze hybride oplossing werkt middels RFID kaarten, alsook via bluetooth vanop een smartphone.

Naast toegangscontrole bevat deze reader ook een display waarop de DND/MUR status weergegeven wordt en een deurbelfunctie. Eens de deur geopend, wordt de suite door middel van occupancy detection geactiveerd. De klimaatregeling wordt naar de comfortmodus gebracht, de juiste verlichtingsfeer geactiveerd en de TV in welkomstmode gezet.

Intuïtieve bediening

Elke hotelkamer is uitgerust met een Zennio Z35 voor het bedienen van verlichting, sferen, verwarming, koeling, housekeepingfuncties en het audiosysteem. Naast het bed zijn gepersonaliseerde Zennio Flat schakelaars voorzien waarmee de hotelgast middels bedrukte sfeertoetsen de verlichting kan bedienen. Daarnaast laat het AudioInRoom systeem het toe om via de Zennio Z35 een pincode te genereren zodat de hotelgast met zijn eigen smartphone muziek kan afspelen.

Bedien alle technieken vanop één touchscreen

Elke suite is uitgerust met een Zennio Z70 voor het bedienen van verlichting, sferen, verwarming, koeling en housekeepingfuncties. De suites zijn uitgerust met gepersonaliseerde Zennio Flat schakelaars voorzien waarmee de hotelgast middels bedrukte sfeertoetsen de verlichting kan bedienen.

Verhoog de guest experience

De hotelkamers worden gekoppeld aan een gebouwbeheersysteem, hierdoor krijgt de hotelmanager een eenvoudig inzicht in occupancy, klimaatregeling en housekeepingfuncties per kamer.

Integrator: The Wizard Of Dreams

Het Zennio Z-BMS gebouwbeheersysteem is op zijn beurt via een API gekoppeld met het cloud PMS systeem (Protel Air). Deze koppeling zorgt voor een automatisering van de ‘Guest Experience’. Zo wordt de kamer automatisch naar een comfortabelere klimaatmodus gezet bij check-in en wordt de kamerdisplay automatisch in de taal van de boeking geplaatst. Daarnaast worden bij een check-out alle kamerinstellingen teruggezet voor ontvangst van een nieuwe hotelgast.

Oplossing kamers:

  • Toegangscontrole (RFID/Bluetooth)
  • Occupancy detection
  • Geschakelde en gedimde DALI verlichting
  • Sferen
  • Klimaatregeling via Mitsubishi VRV en vloerverwarming
  • Audio integratie
  • Housekeeping
  • Gebouwbeheersysteem
  • PMS koppeling via API

Neem een kijkje in één van de suites

Ook geïnteresseerd in een uitwerking op maat? Stel je vragen via info@vecolux.be of bel naar +32 (0)3 633 10 26 en dan helpen we je zo snel mogelijk verder.