Skip to main content

Hotel & Spa OTF

Project OTF betreft 16 hotelkamers in het centrum van Gent (BE)

Naast de toegangsdeur van de hotelkamers toont de Zennio IWAC Display het kamernummer. Hij kan ook de DND/MUR status weergegeven en wordt gebruikt met deurbelfunctie. Eens de deur geopend, wordt de hotelkamer door middel van occupancy detection geactiveerd. De klimaatregeling wordt naar de comfortmodus gebracht en de juiste verlichtingsfeer geactiveerd.

Intuïtieve bediening

Elke hotelkamer is uitgerust met een Zennio Z35 voor het bedienen van verlichting, sferen, verwarming, koeling, housekeepingfuncties en het audiosysteem. Naast het bed zijn gepersonaliseerde Zennio Flat schakelaars voorzien waarmee de hotelgast middels bedrukte sfeertoetsen de verlichting kan bedienen. Daarnaast laat het AudioInRoom systeem het toe om via de Zennio Z35 een pincode te genereren zodat de hotelgast met zijn eigen smartphone muziek kan afspelen.

Installateur: D-CTRL

Intelligent gebouwbeheersysteem

De hotelkamers worden gekoppeld aan een gebouwbeheersysteem, hierdoor krijgt de hotelmanager een eenvoudig inzicht in occupancy, klimaatregeling, housekeepingfuncties en audioinstellingen per kamer.

Het Zennio Z-BMS gebouwbeheersysteem is op zijn beurt via een API gekoppeld met het cloud PMS systeem (Mancloud/Lobbi). Deze koppeling zorgt voor een automatisering van de ‘Guest Experience’. Zo wordt de kamer automatisch naar een comfortabelere klimaatmodus gezet bij check-in en wordt de kamerdisplay automatisch in de taal van de boeking geplaatst. Daarnaast worden bij een check-out alle kamerinstellingen teruggezet voor ontvangst van een nieuwe hotelgast.

Oplossing kamers:

  • Occupancy detection
  • Geschakelde en gedimde verlichting
  • Sferen
  • Klimaatregeling via Daikin VRV
  • Housekeeping
  • Audio In Room
  • Gebouwbeheersysteem
  • PMS koppeling via API

Ook geïnteresseerd in een uitwerking op maat? Stel je vragen via info@vecolux.be of bel naar +32 (0)3 633 10 26 en dan helpen we je zo snel mogelijk verder.