Lokale bediening via KNX schakelaars

Verschillende functies vanuit één schakelaar

Bedien je verlichting, rolluiken, multimedia, specifieke sferen en meer vanaf dezelfde schakelaar. Deze kan daarboven ook de temperatuur meten, zodat je altijd de juiste kamertemperatuur hebt. Alle schakelaars in het huis hebben een mooi, uniform ontwerp dat in ieder soort interieur past.

Room controller

Bij kamers met veel geavanceerde functies (Koeling/verwarming, geavanceerde audio-vereisten, veel lichtkringen,…) vervangen we de schakelaar door een handig touchdisplay, dat werkt namelijk intuïtiever.

Zennio

ZS55 schakelaars

Zennio

Flat 55 series

Druktoetsschakelaar met een uniek en minimalistisch ontwerp. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en geschikt voor ieder type interieur.

Achtergrondverlichte touchschakelaar van gehard glas met een benaderingssensor die past in een 55x55mm frame. Strak en minimalistisch vormgegeven en met mogelijkheid tot personalisatie van ontwerp. Ook verkrijgbaar met een rond display.

Zennio

Flat series

Zennio

Z35

Achtergrondverlichte touchschakelaar met temperatuurmeting en benaderingssensor, gemaakt van gehard glas. Strak en minimalistisch vormgegeven en met mogelijkheid tot personalisatie van ontwerp.

Touchscreen met glazen afwerking dat alle technieken binnen één ruimte controleert, waar een schakelaar wegens het veelvoud aan technieken niet volstaat.

Controleer verwarming, koeling, verlichting, multimedia en en meer op dit 3.5″ touchscreen met benaderingssensor en temperatuurmeting.